Language

PickMeal is hét alternatief voor consumenten die meer willen dan alleen maar een bezorgmaaltijd welke wordt afgeleverd aan de deur.

Dat begrijpt PickMeal als geen ander. En daar is ons platform ook voor bedoeld. Maar wij denken dat het beter kan. Meer voor jou, en meer voor jouw lokale horeca ondernemer.

Aangesloten bezorgrestaurants doen jouw de toezegging dat zij jouw bestelling via PickMeal met voorrang afhandelen. Voorrang in de keuken, of een slimme planning door de bezorger op de route naar jou toe. Priority Delivery dus. Bestellingen die het restaurant via andere bezorgsites ontvangt komen mogelijk even in de wacht. Je krijgt jouw bestelling dus waarschijnlijk iets sneller bezorgd.

Bezorgrestaurants klagen, terecht, over de absurd hoge commissies die zij bij andere bezorgsites moeten betalen. PickMeal biedt bezorgrestaurants niet alleen een aantrekkelijk maar ook een zeer voordelig bestelplatform. Nieuwe bezorgrestaurants kunnen tot 2 januari 2020 tegen 0% (nul dus) commissie kennis maken met PickMeal. Pas daarna betalen ze een superlage commissie, als je dit vergelijkt met andere bestelsites. Als tegenprestatie geeft het restaurant jouw bestelling voorrang bij de afhandeling van jouw bestelling. Sneller bezorgd of niet, jij steunt sowieso jouw lokale horeca ondernemer.

Je krijgt bij elke bestelling bovendien een gratis blikje frisdrank, elke keer weer. Geen spaarpunten, stempelkaarten of wat dan ook. Gewoon altijd een gratis blikje frisdrank. En waar moet je tegenwoordig nog €0,25 iDeal-kosten betalen? Niet bij PickMeal in ieder geval! Het restaurant neemt de kosten van de transactiekosten voor zijn rekening. Daarnaast kunnen restaurants er ook voor kiezen om ruimere bezorgtijden aan te bieden via PickMeal. Kortom, alleen maar veel voordeel vanaf jouw eerste bestelling.

Wij zijn een team professionals uit de horeca, marketing en de ICT wereld. Samen bundelen wij onze krachten om jou én lokale horeca ondernemers méér te bieden. Namens jouw lokale horeca-ondernemer: bedankt dat je voor PickMeal kiest!Heb je een vraag of een goed idee? Laat het ons weten.
Hulp nodig bij het bestellen?  Kijk dan op deze pagina.

PickMeal. Meer voor jou, meer voor jouw lokale horeca ondernemer.